dresytovarna

ساخت وبلاگ

18. března 28. kolo Premier League Chelsea doma 2:2 Everton. Ani jedna strana v prvním poločase neskórovala. Ve druhém poločase vstřelil první gól Felix v Fotbalové Dresy Chelsea s číslem 11, Havertz vstřelil penaltu; Doucuré v Fotbalové Dresy Everton s číslem 16 skóroval hlavičkou, poté se hlavou vyrovnal Ellis Simms.

První gól padl v 52. minutě, Enzo protáhl dlouhý pas ze zámezí, Chilwell to v pokutovém území přihrál, Keane uklidil, pak Felix navázal a vystřelil, míč narazil na tyč a odrazil se do brány, Chelsea 1- 0! 69. minuta Tarkovskij přihrál hlavičkou a Doucuré hlavičkou před brankou skóroval, Everton 1:1! 76. minuta Reece James byl sražen v pokutovém území a dostal pokutový kop, Haverts ho vstřelil a Chelsea 2:1! 89. minuta Simms posunul míč za Coulibalyho a skóroval, Everton 2:2!

Po zápase se Chelsea umístila na 10. místě s 38 body, 10 výhrami, 8 remízami a 9 prohrami, což je o 11 bodů méně než 4. Tottenham. Pokud chce Chelsea vstoupit do top 4, musí čelit silným týmům, jako jsou Newcastle a Liverpool. I v očích fanoušků, kteří nosí Chelsea Dresy Komplet, je v této sezóně nemožné, aby Chelsea pokračovala v účasti v Lize mistrů v příští sezóně s výsledky Premier League. Existuje i jiný způsob, vyhrát Ligu mistrů. Může to být ale složitější, jelikož ve čtvrtfinále je soupeřem Chelsea poslední mistr Real Madrid.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Chelsea,Fotbalové Dresy Everton,Chelsea Dresy Komplet, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 79 تاريخ : يکشنبه 28 اسفند 1401 ساعت: 14:30

15. března, 1/8 finále Ligy mistrů, Real Madrid doma porazil Liverpool 1:0 a úspěšně postoupil do dalšího kola. 79. minuta Benzema v Fotbalové Dresy Real Madrid vstřelil jediný gól v tomto utkání.

3. minuta Benzemova střela byla vyražena. 6. minuta Rohový kop Realu Madrid, Benzema střílel, ale byl zblokován. 7. minuta Salah v Fotbalové Dresy Liverpool s číslem 11 přihrál před hřištěm, poté Núñez střílel, ale byl zachráněn. 11. minuta, roh Realu Madrid, Valverdeho dlouhá střela byla zblokována, poté se Kroos prosadil ještě jednou, ale přesto byl zachráněn. 20. minuta Nacho si přihrál, Camavinga vystřelil z dálky, ale míč byl zachráněn. 22. minuta Roh Realu Madrid, Modrič střílel z velké vzdálenosti, ale minul. 26. minuta Aold se prosadil, Gakpo hlavičkoval, ale minul. 31. minuta Fabio přihrál, hlavička Núñeze minula. 33. minuta Núñez střílel, ale minul. 34. minuta, Liverpool rohový kop, Konate přestřelil příliš vysoko. 35. minuta Veninus obešel Aolda, poté vystřelil, ale byl zblokován. 36. minuta Gakpo vystřelil, ale byl zachráněn, poté rohový kop Liverpoolu, Milnerova dlouhá střela byla zblokována. Přestávka, Venicius přihrál, Benzema střílel z velké dálky, ale byl zblokován. První poločas končí za stavu 0:0.

53. minuta Robertson přihrál míč a následně ho ukradl Benzema. Pak Benzema přímo přihrál, Valverde se probil do pokutového území a vystřelil, ale byl zblokován, poté udělal vodorovnou přihrávku na pravou stranu pokutového území, Benzema tlačil, ale zachránil se. 56. minuta Venicius přihrával zprava, Benzema střílel, ale byl zablokován Aoldem. 63. minuta Moderic si vybral míč nalevo a přihrál, Valverde hlavičkoval, ale minul. 69. minuta Venicius přihrál, Benzema vystřelil a minul. 73. minuta Trenér Liverpoolu Klop protestoval a dostal žlutou kartu. 79. minuta Benzema si vybral míč na hrotu pokutového území, Venicius střílel, ale minul, následně spadl na zem a přihrál, Benzema lehce vystrčil prázdné dveře a skóroval, Real Madrid 1:0! Poté byl kvůli zranění vystřídán Benzema. Na konci zápasu Real Madrid doma porazil Liverpool 1:0 a celkovým skóre 6:2 úspěšně postoupil do dalšího kroku.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Real Madrid,Fotbalové Dresy Liverpool, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 81 تاريخ : پنجشنبه 25 اسفند 1401 ساعت: 11:26

V pondělí večer na London Football Awards byl manažer Arsenalu Mikel Arteta oceněn jako manažer roku a křídelník Bukayo Saka jako hráč roku. Akce pro všechny fanoušky, kteří nosí Fotbalové Dresy Arsenal!

Před touto událostí Arsenal ve 27. kole Premier League právě porazil Fulham 3:0. Toto je také 100. vítězství Artety od doby, kdy trénoval Arsenal, 100 výher ve 167 zápasech, s mírou výher 59,52 %, což je první místo mezi všemi trenéry Arsenalu, čímž překonal Wengerovo 57,98 % (716 výher v 1235 zápasech).

Saka v dresu číslo 7 Arsenalu má 21 let a v této sezóně odehrál všechny zápasy Premier League za Gunners. Připsal si 10 gólů a 9 asistencí. Hasselbaink, bývalý útočník v Fotbalové Dresy Chelsea, označil Saku za svého hráče sezóny.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Arsenal,Fotbalové Dresy Chelsea, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 82 تاريخ : سه شنبه 23 اسفند 1401 ساعت: 11:20

Po sedmigólové porážce Manchesteru United s Liverpoolem v podstatě oznámili, že odstoupili z boje o ligový titul a obhájce titulu Manchester City se stal jediným týmem, který mohl ohrozit vedoucí Arsenal. Tento týden se naplno rozběhlo 27. kolo Premier League a Manchester City odjel vyzvat Crystal Palace.

Po začátku utkání tým Fotbalové Dresy Manchester City ve venkovním utkání zcela převzal, útočná část si vytvořila mnoho příležitostí ke skórování a obranná část zcela uzamkla Crystal Palace. Gundogan provedl pokutový kop a Harland provedl úspěšnou bodovou střelu, čímž dokončil fatální úder a pomohl Manchesteru City porazit Crystal Palace 1:0.

Vítězství Manchesteru City poslalo Crystal Palace rekordní ostudu. Crystal Palace nevyhrálo 11 po sobě jdoucích kol a udrželo si současný rekord týmu s nejdelší porážkou v Premier League. Manchester City po odehrání dalšího zápasu stáhl bodový rozdíl na vedoucí Arsenal na 2 body.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Manchester City, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 91 تاريخ : يکشنبه 21 اسفند 1401 ساعت: 9:39

8. března porazil Baye Mnichov doma Paris Saint-Germain 2:0. Choupo-Moting a Gnabry v Fotbalové Dresy FC Baye Mnichov vstřelili každý po 1 gólu.

První gól utkání padl až v 61. minutě: Goretzka s Müllerem spolupracovali na získání míče od Verrattiho na hranici pokutového území, poté centroval Goretzka, Choupo-Moting se prosadil a skóroval, Baye 1:0! 89. minuta Verratti ztratil míč v přední části hřiště, Cancelo kontroval přihrávkou, následně Gnabry sekl do levé části pokutového území a skóroval, Baye 2:0!

Přestože Baye v posledních 6 zápasech 5x vyhrál, Paříž doma v prvním kole prohrála 0:1 s Bayeem Mnichov. Ale v dalších 3 zápasech Ligue 1 předvedla Paříž dobrý výkon, Messi a Mbappé společně přispěli 8 góly. Někteří fanoušci v Fotbalové Dresy Paris Saint-Germain se proto těšili, až Messi a Mbappé pomohou Paříži postoupit do čtvrtfinále. Hráči Bayeu Mnichov ale Mbappého a Messiho velmi pevně bránili a několik střel od Mbappého bylo zničeno. Paris, která kladla důraz na osobní schopnosti, prohrála s týmovou prací Bayeu Mnichov. Po zápase se na stadion vřítil fanoušek Paříže, který jako by vyjádřil nespokojenost s Messim.

Toto je čtvrtá sezóna v řadě, kdy Baye postoupil do čtvrtfinále Ligy mistrů. Baye zatím v této sezóně vyhrál všech 8 zápasů Ligy mistrů s celkovým skóre 21-2, dokončil 7 čistých kont, včetně dvou proti Barceloně a Interu Milán.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy FC Bayern Mnichov,Fotbalové Dresy Paris Saint,Germain, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 77 تاريخ : پنجشنبه 18 اسفند 1401 ساعت: 11:38

Brentford 6. března ve 26. kole Premier League porazil doma Fulham 3:2. Tato hra přiměla fanoušky, kteří nosí Fotbalové Dresy Newcastle United, pocítit hrozbu umístění.Pinnock a Matthias Jensen vstřelili každý po 1 gólu, Ivan Toney vstřelil penaltu za Brentford. Solomon a Carlos Vinicius skórovali po 1 za Fulham.

3. minuta Mbeumo střílel z bezprostřední blízkosti, ale minul. 6. minuta Pinnock v dresu Brentford s číslem 11 vystřelil a skóroval v pokutovém území, Brentford 1:0! 16. minuta Mbeumův přímý kop trefil tyč. 35. minuta Trestný kop Ivana Tonyho zasáhl rám dveří a vyskočil. 39. minuta Pereira z přímého kopu trefil branku. Pak skóroval hlavou Solomon v dresu číslo 11 Fulhamu, Fulham 1:1! 53. minuta Issa Diop podkopl v pokutovém území Christiana Nellgaarda, byla nařízena penalta. Ivan Toney to vzal a skóroval, Brentford 2-1! 69. minuta Ivan Toney vystřelil ze středního pásma, ale příliš vysoko. 85. minuta Mathias Jensen se prosadil a skóroval, Brentford 3:1! 99. minuta Carlos Vinicius skóroval před brankou, Fulham 2:3.

Aktuálně se Fulham umístil na 7. místě s 39 body ve 25 zápasech a výkon týmu daleko předčil očekávání. Hráč Fulhamu Mitrovic zatím vstřelil 11 branek a je na 5. místě. Brentford se umístil na 9. místě s 35 body z 23 zápasů. Hráč Brentfordu Ivan Toney vstřelil 14 gólů a řadí se na 3. místo v lize. Brentford prohrál pouze 1 ze svých 12 domácích zápasů v této sezóně.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Newcastle United, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 82 تاريخ : سه شنبه 16 اسفند 1401 ساعت: 11:38

4. března 26. kola Premier League porazil Manchester City doma Newcastle United 2:0. V 15. minutě vstřelil Foden v Fotbalové Dresy Manchester City první gól a Bruno Feandes v 67. minutě. Newcastle sehrál také řadu hrozivých útoků, ale bez jednoho gólu.

2. minuta, Gundogan zamířil, ale míě výše; 15. minuta Foden náhle vystartoval s míčem zprava, zbavil se několika hráčů Newcastlu v řadě a vnikl do vápna a vystřelil, míč zasáhl obránce soupeře a poté změnil směr a šel do sítě, Manchester City 1 -0! 34. minuta De Bruyne centroval, Haaland hlavičkoval, ale minul; 36. minuta Wilson v Fotbalové Dresy Newcastle United měl velkou příležitost, ale promail ji; 65. minuta Isaacova střela způsobila zmatek a málem skórovala; 67. minuta Grealish přihrál Haalandovi, poté vystřídaný portugalský záložník Bruno Feandes vystřelil levou nohou a zvýšil na 2:0 pro Manchester City.

Ve stejný den Aston Villa porazila Crystal Palace 1:0, Brighton porazil West Ham 4:0, Chelsea poslala Leeds 1:0, Wolves porazili Tottenham 1:0, Southampton 1:0 proti Kleist City.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Manchester City,Fotbalové Dresy Newcastle United, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 85 تاريخ : يکشنبه 14 اسفند 1401 ساعت: 20:34

1. března v doplňkovém utkání 7. kola Premier League porazil Arsenal doma Everton 4:0. Martinelli vstřelil 2, Saka a Ødegaard každý 1 gól. Arsenal pokračoval na prvním místě se třemi vítězstvími v řadě a vedl Manchester City o 5 bodů. Zdá se, že pro modrobílý Fotbalové Dresy Manchester City nebude snadné překonat červenobílý dres Arsenalu.

40. minuta Zinčenko se prosadil přímou přihrávkou zprava, Saka se otočil a z malého úhlu vystřelil na pravou stranu pokutového území a skóroval, Arsenal 1:0! 46. minuta Saka úspěšně zasahoval zezadu, Martinelli se dostal k míči a proti brankáři se prosadil a skóroval, Arsenal 2:0! 70. minuta Trossard seknul do pokutového území po levé straně a přihrál zpět, Ødegaard se prosadil, ale byl zablokován, poté skóroval, Arsenal 3:0! 80. minuta Zinčenko se prosadil přímou přihrávkou, Nketiah centr zleva na branku, poté se z předního hrotu trefil Martinelli, 4:0.

V této sezóně Arsenal po dvanácté nezměnil svůj start a toto je jeho 100. ligová výhra nad Evertonem. V této sezóně Martinelli vstřelil 11 branek Premier League, Saka dal 10. Arsenal je jediným týmem v Premier League se dvěma hráči, kteří v této sezóně vstřelili 10 ligových branek. Jak často říkají fanoušci, kteří nosí Fotbalové Dresy Arsenal: Arsenal hvězdy nekupuje, ale vytváří je.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Manchester City,Fotbalové Dresy Arsenal, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 88 تاريخ : پنجشنبه 11 اسفند 1401 ساعت: 11:21

27. února se v Paříži konalo udílení výročních cen FIFA 2022. Ještě jednou byl Messi zvolen nejlepším hráčem FIFA pro muže s 52 hlasy, následovaný Mbappém (44 bodů) a třetí francouzský útočník Karim Benzema, který momentálně hraje v Fotbalové Dresy Real Madrid (34 bodů). Trenér Argentince Scaloni navíc získal ocenění Nejlepší trenér mužů FIFA a Martinez Nejlepší brankář mužů FIFA.

Toto je již sedmé v Messiho kariéře, kdy se mu dostalo této cti. V roce 2022 dovedl Messi argentinský tým k vítězství na mistrovství světa. Sám také vyhrál Zlatý glóbus Světového poháru se 7 góly a 3 asistencemi. Messi ve své děkovné řeči řekl: „Tento rok byl pro mě šílený. Po tvrdé práci jsem si splnil svůj sen. Tohle je to nejlepší, co se mé kariéře stalo. Dosáhnout toho může jen velmi málo lidí, ale já měl štěstí. "

Podle pravidel hlasování jsou mezi hlasujícími členy současný trenér mužské reprezentace (jeden za každý tým), současný kapitán mužské reprezentace (jeden za každý tým), zástupce profesionálních novinářů z každého regionu a zástupci světového fotbalu. fanoušků registrovaných u FIFA. Dá se tedy říci, že jde o běžnou volbu profesionálního personálu a fanoušků fotbalového průmyslu a Messi si to zaslouží. Mnoho fanoušků nosících Fotbalové Dresy Messi oslavovalo novou poctu a přálo si, aby Messi pokračoval ve své fantazijní fotbalové cestě.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Real Madrid,Fotbalové Dresy Messi, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 87 تاريخ : سه شنبه 9 اسفند 1401 ساعت: 11:19

25. února, 25. kolo Premier League, Arsenal 1-0 Leicester City, nadále na prvním místě s 2-bodovým náskokem před Manchesterem City. Jediný gól vstřelil Martinelli v Fotbalové Dresy Arsenal. V posledních 6 zápasech proti Leicester City Arsenal zaznamenal 5 výher a 1 prohru.

6. minuta Ødegaard přihrál, Saka vystřelil z pravé strany pokutového území, ale byl zblokován. 12. minuta Zinčenko přihrál, Trossard střílel v pokutovém území, ale byl zblokován. 25. minuta Rohový kop Arsenalu, brankář Leicesteru Ward vyrazil míč, poté skóroval Trossard dlouhou střelou zpoza pokutového území, ale jelikož fauloval Ben White, rozhodčí to po zhlédnutí videa zrušil. 31. minuta Zinčenko chyboval hlavou, Ishinacho skóroval, ale neplatně kvůli ofsajdu. 42. minuta Ødegaard přihrál, Martinelli střílel z malého úhlu na levé straně, ale minul.

Minutu do druhého poločasu poslal Trossard nádheou přihrávku zleva, Martinelli pronikl do pokutového území a nízkou střelou zleva skóroval, Arsenal 0:1, to je Martinelliho 20. gól v Premier League! 57. minuta Zinčenko střílel z vnějšku a Ward zachránil. 59. minuta Ødegaard vystřelil z dálky, ale byl zblokován. 71. minuta Endidi kradl a přihrál, Hallova střela z dálky minula. Nakonec Arsenal porazil Leicester City 1:0.

V tomto zápase převzal absolutní iniciativu Arsenal a výkon nových kanonýrů způsobil, že všichni fanoušci nosící Arsenal Dresy Komplet se již nemuseli obávat zranění Thomase a dalších hráčů. Trossard sloužil jako střední útočník, který nahradil Nketiaha, Jorginho začal a odehrál celý zápas s nejvyššími 4 statistikami: 10krát získat míč zpět, 95 doteků, 3 krádeže, 68 úspěchů z 86 přihrávek.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Arsenal,Arsenal Dresy Komplet, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 74 تاريخ : يکشنبه 7 اسفند 1401 ساعت: 18:12

22. února, v prvním kole 1/8 finále Ligy mistrů UEFA, hrál Manchester City venku proti Lipsku Red Bull, remízou 1:1, utrpěl dvě po sobě jdoucí remízy. V prvním poločase Mahrez vstřelil 1 gól za Manchester City; ve druhém poločase Gwadiol v dresu Lipska hlavou vyrovnal skóre.

14. minuta Manchester City získal zprava rohový kop, Mahrez zajel míč do středu pokutového území, poté se hlavičkou prosadil Dias, ale Blasvic ho zachránil. 16. minuta Glarish postupoval s míčem, poté ho zezadu přehodil Schrager. Manchester City dostal setbol blízko hoí části pokutového území, Mahrez ho převzal a vystřelil levou nohou, ale byl zblokován zdí. 18. minuta Beardo Silva přihrál míč z pravé strany před pokutové území, Rodri na něj navázal a bez zastavení míč přímo vyrazil pravou nohou, ale příliš vysoko. 27. minuta Schrager chyboval, Glarish dokončil krádež, poslal průchozí přihrávku, Gundogan pak přihrál dopředu jdoucímu Mahrezovi, poté se Mahrez trefil ze vzdálenějšího rohu, Manchester City 1:0! 68. minuta Grealish se prosadil přímo ve středu hřiště, Harland si prostrčil míč na pravou stranu pokutového území, poté se z malého úhlu prosadil pravou nohou, ale těsně minul obranu. 70. minuta Lipsko zahrálo rohový kop zleva, Halstenberg centroval, Gwadiol se vymrštil vysoko a hlavou skóroval, Lipsko 1:1 Manchester City.

Manchester City vs RB Lipsko je to potřetí v Lize mistrů. V minulé sezóně Manchester City nejprve vyhrál doma 6:3 a poté prohrál 1:2 venku s RB Lipsko. Tentokrát chyběl De Bruyne kvůli zranění, Manchester City neprovedl 0 střídání, mnoho fanoušků v Fotbalové Dresy Manchester City si myslelo, že by to mohl být experiment trenéra Guardioly s novou taktikou.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Manchester City, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 108 تاريخ : پنجشنبه 4 اسفند 1401 ساعت: 19:48

19. února 24. kola Ligue 1 porazil Paris Saint-Germain doma Lille 4:3 a získal 3 body. Přestože Messi vstřelil vítězný přímý kop pro tým v 94. minutě, pokud jste fanouškem v Fotbalové Dresy Messi, určitě si toho všimnete: Messi se v této hře dotkl míče pouze 42krát.

V prvním poločase byl Messi jako průhledný muž, téměř bez šance se dotknout míče. Více než 90 % pařížského útoku bylo nalevo a uprostřed, zatímco Messi byl napravo. Krátce po začátku druhého poločasu se zranili Mendes i Neymar, Paris musela změnit útočnou strategii, poté měl šance získat míč Messi. Je zřejmé, že v rozložení trenéra Paříže v této hře není Messi jádrem týmu, ale hranou.

Tím pádem Paříž sice jednou vedla soupeře 2:0, ale prohrála 3 góly v řadě. S gólem Mbappého na poslední chvíli a Messiho přímým kopem v nadstaveném čase Paříž vyhrála jen stěží. A tento přímý kop byl také získán díky Messiho osobní schopnosti: 94. minuta Messi prorazil při přebírání míče v přední části hřiště, poté byl stažen hráčem Lille v pokutovém území, takže Paris získala volný kop.

Celkový stav Paříže je v poslední době pomalý. Před tímto zápasem byli v ostudné situaci se třemi prohrami v řadě. Klíčový gól vstřelil, pro Galtiera dost ironický, Messi, který byl nasazen na kraji týmu. Pro mnoho fanoušků PSG, kteří nosí dres Fotbalové Dresy Paris Saint-Germain, je čas mít nového trenéra.

dresytovarna...
ما را در سایت dresytovarna دنبال می کنید

برچسب : Fotbalové Dresy Messi,Fotbalové Dresy Paris Saint,Germain, نویسنده : may dresytovarna بازدید : 102 تاريخ : سه شنبه 2 اسفند 1401 ساعت: 18:41